Winkelkarretje
Speedy Bob is een snellopende achtbaan, die bestond uit twee Wilde Muis attracties van de firma Mack. Ze stonden naast elkaar opgesteld en hadden een gemeenschappelijk station. Tijdens de winterstop 2008 werd de linkerbaan verwijderd en verhuisde deze baan naar Parques de Atracciones in Madrid. Enkel de rechterbaan van Speedy Bob staat momenteel nog in Bobbejaanland.

De baan met een lengte van 373 m bestaat uit twee ronde pijpen met een diameter van 10,8 cm en een maximale dikte van 1,25 cm. Deze pijpen staan 80 cm uit elkaar en worden bijeengehouden door tussenliggende verbindingen. De rails rusten op pijlers. Op deze rails staan de wagentjes. Ze worden door middel van wielen boven, onder en langs de buitenzijde van de pijpen op de baan gehouden tijdens de rit.

De uitzonderlijke eigenschap van deze attractie is dat elke leeftijdsgroep geniet van een rit in de Wilde Muis. Ze hoort dan ook thuis in de categorie "gezinsattracties". Speedy Bob was de enige dubbele Wilde Muis achtbaan in een pretpark in Europa! Wist je trouwens dat de torentjes met windhanen en de omheining van Speedy Bob een compensatie waren van constructeur Mack, om de te late levering van de attractie te compenseren? De cowboyhoofden op het dak van het wachtrijgebouw stonden tot het jaar voor opening nog op het dak van doorloopspookhuis Mystery Hotel.

Status:
Operationeel
Type: Dubbele Wild Mouse (tot 2008)
Opening: 2 juli 1998
Fabrikant: Mack Rides (Duitsland)
Lengte baan: 370m
Maximale hoogte: 14m
Maximale snelheid: 45 km/u
Totale investering: 3.750.000 euro